Hvordan opdager du, om kandidaten er pseudo motiveret?

For mange år siden var jeg til samtale på en stilling, som jeg fik tilbudt og sagde ja tak til.

I bund og grund skulle jeg aldrig have haft det job.

FORDI vi – virksomheden og jeg – ikke passede sammen. Jeg vidste det godt, men havde brug for et job og ville gerne i gang igen efter endt barsel.

På en måde “snød” jeg både mig selv og virksomheden. Jeg tilpassede mig ansættelsesudvalgets ønsker og gik på kompromis med mine egne. Det var en lærerig tid og jobbet gjorde indtryk.

Jeg blev der ikke så længe, som man kunne ønske sig af en ny medarbejder!

Set i bakspejlet ville jeg ikke have været det foruden, for det bragte mig videre. Det lærte mig at sige NEJ TAK, også selvom jeg vidste, at jeg ville kunne tilpasse mig…

Nu sidder jeg på den anden side af bordet – den samme side som dig, der skal ansætte!

Har du siddet i ansættelsessamtaler og tænkt: “Virker han/hun oprigtig?”. “Er det her et job, som kandidaten rigtig gerne vil have, fordi jobbet passer til ham/hende eller vil vedkommende “bare” rigtig gerne have et job”?

Er kandidaten selv i stand til at sige NEJ TAK, hvis ansættelsesudvalget ikke “opdager”, at jobbet ikke er noget for ham/hende?

Når jeg interviewer en kandidat, som ekstern rekrutteringskonsulent, så lytter jeg efter tvivlen når den kommer og giver den opmærksomhed ved at spørge endnu dybere ind til kandidatens motivation. Fra flere vinkler – og ja, jeg går tæt på – nysgerrigt og undersøgende!

Det bliver altid nogle rigtig gode samtaler, hvor både jeg og kandidaten bliver klogere.
Kommer du også nogle gange i tvivl og ved du ikke rigtig, hvordan du håndterer din tvivl?
Tænker du, at det kunne være værdifuldt, at få en uvildig til at stille de uddybende spørgsmål, mens du koncentrer dig om at lytte?
Kunne du tænke dig, at have en med til samtalerne, som har værktøjskassen fyldt med gode nysgerrige spørgsmål og som gerne deler sin viden og giver professionel sparring før, under og efter ansættelesforløbet?
Er det dig? Så kontakt mig her, for en uformel drøftelse af, hvordan jeg kan hjælpe dig med din næste rekruttering.

De bedste rekrutteringshilsner

Mette Høgsted
HR og Ledelseskonsulent

Skriv en kommentar