Glade kunder

Anbefalinger af ledelseskonsulent Mette Høgsted

Anbefalinger: EY

EY

Leder- og teamudvikling, samt freelance HR konsulent

“HR og Ledelsekonsulent Mette Høgsted har været tilknyttet
KPMG – nu EY som ekstern konsulent i godt et års tid. Mette arbejdede 2 dage om ugen for os med følgende arbejdsopgaver:

  • Assistance ved rekruttering
  • Coaching af ledere og medarbejdere
  • Lederudviklingsforløb for ledergruppe
  • Facilitator af strategiproces
  • Udvikling af forretnings- og kompetenceudviklingsmodel for medarbejderne i afdelingen
  • Opfølgning på diverse udviklingsopgaver

Mette blev hurtigt en del af afdelingen og var rigtig god til både at facilitere og følge op på de udviklingstiltag, som vi igangsatte. Vi har i afdelingen fået en fælles referenceramme for forretningsudvikling og med Mettes hjælp, har vi fået fokus på, hvordan vi bruger vores tid, så vi skaber størst mulig værdi.

Peter Lunau Larsen, Partner i EY

Mette er fagligt meget kompetent til sit arbejde. Hun sætter fokus lige præcis der, hvor det gør ondt og hvor der er plads til forbedringer. Altid opmundrende og anerkendende. Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Mette og jeg anbefaler enhver virksomhed, som gerne vil udvikle sig, at samarbejde med Mette”.

Peter Lunau Larsen, Partner i EY

 

Anbefalinger: Skanderborg Kulturskole

Skanderborg Kulturskole

Leder- og teamudviklingsforløb

“Kulturskolen i Skanderborg har ved flere lejligheder benyttet sig af Mette Høgsteds kompetencer. Både som ledelsessparring, i en mindre medarbejdergruppe og ved et større personaleinternat.

Vi har været meget glade for både Mettes personlige og professionelle tilgang til arbejdet, og Mette har flyttet organisationen på en rigtigt god måde.  Flere medarbejdere har efterfølgende udtrykt at de er meget trygge ved Mettes rolige og velafbalancerede måde at arbejde på”. 

Julie Heebøll Clausen, Kulturskolechef

 

Anbefalinger: M.J Eriksson

M.J. Eriksson A/S

Rekruttering af entrepriseleder, anlægsingeniør og konstruktør

“Mette skærpede stillingsopslaget, gennemlæste relevante ansøgninger, deltog i ansættelsessamtaler som intervieweren, anvendte personprofiler og gav os et helhedsbillede af kandidaten.

Alle interviews blev gennemført professionelt. Som arbejdsgiver får man et bedre og mere troværdigt billede af hvem man sidder overfor, når man ikke selv skal interviewe, men “bare” sidder på sidelinjen og lytter. 

Mette er skarp og kommer omgående til kernen. Derudover er hun meget fleksibel i forhold til at træde til, når der er brug for hjælp. Mettes hjælp har betydet at vi inden den ansatte er tiltrådt, står med en rigtig god fornemmelse af, hvem det er, vi har fået ansat.  

Vi vil helt sikkert benytte os af Mettes hjælp, næste gang vi står og skal ansætte en ny funktionær.”

Morten Rahbek, Regionschef, M. J Eriksson A/S

Flere anbefalinger af ledelseskonsulent

Anbefalinger: LEA Ejendomspartner

LEA Ejendomspartner A/S

Coaching

”Jeg har været rigtig glad for mine coachingsessioner med Mette. Hun har sat en masse tanker i gang, og jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil.

At se statusændringen fra Mettes referat fra første samtale til sidste samtale, var utrolig opløftende. Jeg havde flyttet mig på alle ønskede udviklingspunkter. Nu mangler så bare at realisere de tanker, der er sat i gang. Det kan kun jeg gøre.

Jeg anbefaler på det varmeste Mette til alle, som ønsker en professionel og personlig kompetent coach”.

Niels Henrik Rosendal, Ejendomsadministrator, LEA Ejendomspartner A/S

 

Anbefalinger: Randers Kommune

Randers Kommune

Temadag om gruppedynamikker

“Tak for en super temadag. Indholdet var spot on og du førte os igennem programmet på en rigtig god måde uden slinger. Rutineret og professionelt. Ikke nogen let opgave, men du var med til at åbne øjnene for mange. Stort tak herfra”.

Daniel Ancher Andersen, Specialvejleder, Randers Kommune

 

Anbefalinger: Veidec

Veidec

Freelance HR konsulent

“Mette er fast tilknyttet som freelance HR konsulent hos os. Hun tilpasser sin indsats vores behov og er med sine empatiske og analytiske evner god til at se, hvornår og i hvilket omfang, der skal sættes ind.

Mette har med sit høje faglige niveau og sin sans for opfølgning udviklet mig som leder og virksomheden som helhed. Hun er vellidt blandt medarbejderne og er god til at sige tingene som de er – skarpt og præcist.

Jeg giver derfor Mette mine varmeste anbefalinger”.

Karsten Maron, Direktør i Veidec

 

Anbefalinger: Jobkompagniet Silkeborg

Jobkompagniet Silkeborg

Lederudvikling.

“Du var skarp og kom lige til sagen – det kan jeg rigtig god lide.

Jeg anbefaler dig videre fremover og vil kontakte dig igen om andre opgaver”.

Michael Thomas Fitzgerald, Afdelingsleder, Jobkompagniet Silkeborg

 

Anbefalinger: Taconic

Taconic Europe A/S

Leder- og teamudvikling.

“Jeg er rigtig glad for at bruge Mette som sparringspartner, både i forhold til min egen rolle som leder og i forhold til at udvikle mine medarbejdere. Mette er skarp til at give konstruktiv feed-back på uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og skaber altid motivation til forandring.

Mette anvender let omsættelige modeller, værktøjer, tanker og følelser i sit arbejde. Nøgleordet for mig er, at det er så relevant og konkret, at jeg 2 min efter hun er ude af døren, har evnen/muligheden for at handle på en given ting.

Helle Bruse, Manager, Customer Service, Taconic

 

Carlsberg IT A/S og Adidas Danmark A/S anbefaler også ledelseskonsulent Mette Høgsted

Anbefalinger: Carlsberg Group

Carlsberg IT A/S 

Teamudvikling

“Vi har i Carlsberg IT haft glæde af Mette Høgsteds kompetencer som udviklingskonsulent i et af vores teams, Change and Training. Mette havde fokus på teamets samarbejde og introducerede os til nogle “cases” og værktøjer, vi nu bruger fremadrettet til at udvikle teamet til et “high performance” team.

Vi har haft stor glæde af seancen med Mette og jeg kan kun anbefale andre ledere og managers, der ønsker at udvikle deres teams til at gøre det samme, da det bringer værdi for organisationen som helhed”.

Peter Solberg Dirksen, Department Manager, Carlsberg IT A/S 

 

Anbefalinger: Adidas Danmark

Adidas Danmark A/S

Teamudvikling

“Jeg har været rigtig glad for at samarbejde med Mette. Hun har udvist stor indlevelsesevne og hjalp mit team med at få styrket deres personlige relationer gennem en veltilrettelagt proces. Vi har fået en fornyet opmærksomhed på, hvordan vi kan bruge hinanden, som en styrke i dagligdagen.

Jeg anbefaler gerne Mette til andre, som ønsker at arbejde med trivsel og udvikling i deres team”.

Claus Gade, Sample Manager Nordic, Adidas A/S

 

Anbefalinger: Vestas Control Systems

Vestas Control Systems

Leder- og teamudvikling

“Mettes sparring med mig, kom mine medarbejdere til gavn. Mettes trænede øje for konstante forbedringer af min beslutningsproces og min kommunikation som leder, er nogle af de resultater, som står tydeligst i min erindring. På blot 6 måneder steg medarbejdernes tilfredshedsgrad fra 34 % til 92 %.

Jeg tilskriver dette resultat en kombination af tydelig retning, ordentlighed og bæredygtig ledelse, som netop er Mette Høgsteds varemærke”.

Kasper Sønderdahl, Director, Sustainability, Vestas Control Systems

 

Andre glade kunder som anbefaler ledelseskonsulent Mette Høgsted

Kunderefencer: Boldsen Kunderefencer: JO-marketing Kunderefencer: Honda Danmark
Kunderefencer: Innoscan Kunderefencer: Frederiksbjerg El Kunderefencer: KPMG
Kunderefencer: Region Midtjylland Kunderefencer: Muskelsvindfonden Kunderefencer: Aarhus Teater